Nutrició humana i dietètica

Una de les tasques bàsiques del professional de la dietètica és la traducció de les aportacions dietètiques recomanades a racions d'aliments. Per això, és molt important que el professional de la dietètica presenti un elevat grau de coneixement dels aliments. Així, doncs, gran part de les pràctiques d'aquesta assignatura es destinen al coneixement de les racions habituals de consum dels aliments i al coneixement dels pesos i gramatges dels aliments que habitualment conformen la nostra dieta. Gràcies a aquesta informació, l'alumnat podrà aprendre a calcular les ingestes d'aliments necessàries per cobrir les recomanacions dietètiques i nutricionals definides pels experts.

Compra el llibre

Adjunts per a descarregar:

Informació addicional

  • Autor: Diversos autors. A cura de Jordi Salas-Salvadó i Nancy Babio Sánchez
  • Any de publicació: 2010
  • Editorial: Universitat Rovira i Virgili
  • Col·lecció: Eina, 43, 1a ed.
  • Pàgines: 310
  • Mida: 17x24 cm
  • Enquadernació: rústica
  • ISBN: 978-84-8424-135-5
  • Preu: 18 €
  • Llengua: Català

Cerca a la web

Nutrició humana i dietètica

Informació addicional
  • Autor Diversos autors. A cura de Jordi Salas-Salvadó i Nancy Babio Sánchez
  • Any de publicació 2010
  • Editorial Universitat Rovira i Virgili
  • Col·lecció Eina, 43, 1a ed.
  • Pàgines 310
  • Mida 17x24 cm
  • Enquadernació rústica
  • ISBN 978-84-8424-135-5
  • Preu 18 €
  • Llengua Català



Índex


Notícies