Dimarts, 20 Setembre 2011 11:36

Els manuals universitaris en català, a l'abast de tothom de forma gratuïta a la URV

Publicacions URV difon la col·lecció de manuals universitaris en català electrònics Eina-e, que són d’accés i de descàrrega gratuïta, i actualment hi ha vuit títols disponibles. També es poden adquirir en format paper, mitjançant el sistema d’impressió per comanda.

 

La col·lecció Eina-e de Publicacions URV té com a objectiu fomentar i difondre l’ús entre l'estudiantat i el professorat de manuals i textos universitaris escrits en català, i s'inscriu dins el programa Eina-e promogut per la Comissió de Política Lingüística de la URV.

 

Aquesta iniciativa editorial posa l’accent en els llibres electrònics, per tal d'incentivar la difusió del coneixement que es genera a la universitat, no només entre la pròpia comunitat sinó a la societat en general.

Publicacions URV és la primera editorial universitària en implementar en la seva línia de manuals les característiques que són d’accés i de descàrrega gratuïta, de manera universal; estan editats sota llicències Creative Commons, que permeten el lliure intercanvi dels llibres, i per tant, del coneixement que s’hi conté; i que es poden adquirir en format paper, mitjançant el sistema d’impressió per comanda.

Fins avui s'han editat vuit títols en aquesta col•lecció, que són: Quadratonics, SA. Un cas per aprendre sobre el món de la gestió i el web 2.0; Pràctiques clíniques: manual per a l'alumne i el tutor d'infermeria i altres carreres de Ciències de la Salut; Pràctiques per a una assignatura de Principis d'Economia impartida en un grau de Turisme; i Lliçons de comptabilitat de costos. La llista de llibres continua amb Lliçons de comptabilitat financera superior, Selecció de carteres amb informació sobre intangibles: Un estudi sobre les pràctiques i el comportament de l’inversor, Estadística pràctica pas a pas i Apunts de matemàtiques I.

Els llibres es poden descarregar a l'enllaç següent:

Eina-e

Llegir 5333 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 Gener 2016 10:27

Cerca a la web

Notícies