Presentació del llibre "Fam de pa i de terra" a Tarragona

Dimarts, 12 abril 2016 07:04

La presentació del llibre Fam de pa i de terra: La col·lectivització agrària a Catalunya, editat per Publicacions URV, anirà a càrrec del Dr. Josep Maria Bricall, economista i doctor honoris causa per la Universitat Rovira i Virgili, i comptarà amb la presència de l’autor del llibre, el Dr. Antoni Gavaldà, professor del departament d’Història i Història de l’Art de la URV.

L’acte tindrà lloc a la sala de juntes del campus Catalunya el dimecres 20 d’abril a les 11 h (av. Catalunya, 35 · Tarragona).

Més informació del llibre

* * * 

"El relat d’Antoni Gavaldà té un gran interès per a tots aquells que estiguin interessats a conèixer el que va succeir a Catalunya durant la Guerra Civil, ja que els problemes generals que afectaven l’economia catalana es barrejaren amb la diversitat de preses de posició ideològiques, que, a la seva vegada, recobrien interessos dispars i, per tant, preferències alternatives sobre la manera d’endegar el camp. Estudis d’aquesta mena ens estan donant una bona aproximació a la complexa història d’aquells anys." (Fragment del pròleg de Josep M. Bricall)

Adjunts per a descarregar:
Last modified on Dimarts, 12 abril 2016 07:10

Cerca a la web

Notícies