Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires 2016

Divendres, 15 abril 2016 09:47

Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili participa a la 42a Fira del Llibre de Buenos Aires, que se celebrarà del 21 d'abril al 9 de maig, amb una selecció de les seves novetats i clàssics editorials. L'objectiu d’aquesta participació és difondre en aquesta mostra, una de les més importants cites internacionals del llibre, les obres amb més projecció exterior, especialment en el mercat hispanoparlant. D'entre els títols escollits, destaquen obres de diversa temàtica com:

• Antropología médica en la Europa meridional

• El régimen jurídico de los incendios forestales

• Investigació en infermeria: teoria i pràctica

• La depresión en las mujeres

• Las Brigadas Internacionales

• Locuras, culturas e historia

• Oikonomía: cuidados, reproducción, producción

• Protection of the Gender-Based Violence in the European Union

 La Universitat Rovira i Virgili assisteix a aquesta cita sota el pavelló de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE), al costat de trenta-set editorials d'universitats i centres d'investigació. En conjunt s'exposaran més de 600 títols que abasten les més diverses àrees de coneixement i matèries: política, història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música, comunicació, medi ambient, astrologia, turisme i educació, entre d'altres.

Les altres trenta-set editorials que han confirmat la seva participació en la mostra són les de les universitats d'Alcalá, Almería, Autònoma de Madrid, Barcelona, Càdis, Cantàbria, Castella-la Manxa, Complutense de Madrid, Còrdova, Granada, Jaén, Jaume I, Les Palmes de Gran Canària, Lleó, Múrcia, Navarra, Oberta de Catalunya, Oviedo, País Basc, Pontifícia Comillas, Pontifícia de Salamanca, Pública de Navarra, Fundació Universitària San Pablo CEU, Santiago de Compostel·la, València, Valladolid, Vigo i Saragossa; a més de les dels centres de recerca Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat, Casa de Velázquez, Centre d'Estudis Polítics i Constitucionals, Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), Consello da Cultura Galega, Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), Diputació Provincial de Sevilla, ICEX i Institut d'Estudis Altoaragoneses.

Els títols de la URV, juntament amb els de la resta d'editorials universitàries, podran consultar-se i, si s’escau, adquirir a l'estand de la UNE (Pavelló Blau, estand 520), que estarà assistit pel distribuïdor argentí Jorge Waldhüter. Com és habitual, els llibres que no es venguin a la mostra s'incorporaran a l'exposició permanent que la UNE té a Arcàdia Llibres de Buenos Aires (Marcelo Torcuato d'Alvear, 1548), que compta en l'actualitat amb un fons de 600 títols, editats pels editors espanyols. El distribuïdor argentí garanteix, a més, la presència dels llibres universitaris espanyols en nombroses jornades, exposicions i en les principals fires del país al llarg de tot l'any.

Last modified on Divendres, 15 abril 2016 09:59

Cerca a la web

Notícies