Dimarts, 11 Octubre 2011 11:25

Presentació del llibre Repertori biobibliogràfic de la literatura popular catalana: el cicle romàntic

El V Col·loqui Internacional de l’Association Française des Catalanistes: llengua, literatura i cultura, amb el títol "Els Països Catalans i la Bretanya: llengua, patrimoni i identitat", se celebrarà del 13 al 15 d’octubre de 2011 a Lorient (França), organitzat per l'equip de recerca LiCoRN (Lexicographie, Corpus et Ressources Numériques) del Laboratori HCTI–EA 4249 (Héritages et Constructions dans le Texte et l’Image) de la Université de Bretagne-Sud (França).

 

 

Cada quatre anys, l’Association Française des Catalanistes organitza, de manera itinerant, un col·loqui interdisciplinari que abasta els àmbits de llengua, literatura i cultura catalanes per tal que tots els investigadors i especialistes d’estudis catalans puguin retrobar-se i presentar treballs científics. El programa d'enguany inclourà tres conferències plenàries sobre llengua, literatura i cultura catalanes que estaran relacionades amb les seccions de treball del col·loqui, així com comunicacions, presentació de projectes científics i actes culturals.

Dins la secció de presentació de projectes científics, Mònica Sales i Emili Samper presentaran "De sants i llegendes: ús del BiblioFolk, la base de dades en línia del Repertori Biobibliogràfic de la Literatura Popular Catalana", dissabte 15, a les 14:30h. L'acte inclourà la presentació del llibre digital Repertori biobibliogràfic de la literatura popular catalana: el cicle romàntic, de Publicacions URV (2011).

Descarrega el llibre

Més informació sobre el col·loqui

 

 

Llegir 5104 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 Gener 2016 10:26

Cerca a la web

Notícies