Dijous, 27 Setembre 2012 08:39

La Càtedra Dow-URV presenta un informe sobre tot el que es fa en sostenibilitat i medi ambient a la Universitat

L'acte de presentació del llibre Informe sobre la docència i la recerca en sostenibilitat i medi ambient a la Universitat Rovira i Virgili del curs 2011-12 va ser dimecres, 26 de setembre a les 18,30 h. a la Sala de Graus del campus Catalunya. L'Informe l'ha impulsat la Càtedra DOW-URV de Desenvolupament Sostenible.

En l'acte Ramon Folch, ambientòleg, comunicador i redactor del Pla de Medi Ambient de la Universitat (Estudi Ramon Folch), hi va pronunciar la conferència: Per què ens cal un nou model productiu?

L'Informe, en format llibre de Publicacions URV, l'ha coordinat el professor Joan Alberich del Departament de Geografia, i la presentació va anar adreçada a la comunitat universitària i també al públic en general.

L'objectiu de l'Informe ha estat quantificar, analitzar i valorar tot el que es fa en aquest camp. En docència, es presenta una relació de tots i cada un dels plans d’estudi del curs 2011-2012, tant de grau com de postgrau, destacant-ne els continguts mediambientals i de sostenibilitat. En recerca, es fa una anàlisi de la investigació en medi ambient i sostenibilitat, amb la relació completa dels projectes de recerca, línies d’investigació i projectes de transferència de tecnologia que duen a terme els diferents organismes de recerca de la URV (grups de recerca, centres i instituts de recerca, càtedres, etc.). L’informe acaba amb les conclusions.

Els autors són Beatriz Irene Felipe, Enric Aguilar, Òscar Saladié i Joan Alberich.

Descarregar el llibre

 

Llegir 3769 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 Gener 2016 10:21

Cerca a la web

Notícies