Dimarts, 18 Desembre 2012 09:35

Nou catàleg de publicacions en paper i electrònic

Tot seguit us fem a mans el catàleg de llibres en paper, i el catàleg de les revistes i de les publicacions electròniques de la Universitat Rovira i Virgili, resultat de la tasca que s’ha dut a terme en aquest àmbit en els darrers anys.

El 2005 es va posar en marxa el segell editorial Publicacions URV amb l’objectiu d’editar i distribuir, a través de diverses col·leccions, obres universitàries de caràcter institucional, docent, investigador i divulgatiu. Es recollia també, a través d’aquest segell, la col·lecció Eina, iniciada amb anterioritat i dedicada a la publicació de manuals universitaris en català.

Però la publicació de llibres i revistes no tindria un sentit de conjunt si no s’inserís en un concepte coherent i alhora operatiu de l’edició universitària. Ha estat una convicció molt clara la que ha portat el desenvolupament de Publicacions URV, una idea segons la qual calia disposar d’un projecte editorial propi, amb un programa, un catàleg i mecanismes molt clars i selectius d’edició, i dotada dels instruments professionals i dels recursos humans qualificats necessaris per fer-lo funcionar.

És en aquest sentit que hem potenciat, aquests darrers anys, la publicació electrònica. Els llibres digitals i les revistes en aquest format suposen, a més d’un estalvi en les despeses associades a la tasca de publicació, un conjunt de possibilitats molt importants que faciliten la difusió dels continguts científics i de di· vulgació que realitzem, mitjançant formes diverses i accessibles, adaptables a les necessitats de la publicació universitària.

D’acord amb aquests criteris, hem editat un nombre significatiu de publicacions digitals que són un bon reflex de l’activitat creadora que es du a terme a la nostra universitat. A través d’aquest catàleg, pretenem donar-hi visibilitat perquè arribin a totes aquelles persones que hi estan potencialment interessades, dins i fora de l’acadèmia.

Desitgem que el catàlegs que ara esteu a punt de fullejar us siguin alhora atractius i útils, i que us facilitin l’entrada al coneixement que posem al vostre abast a través de Publicacions URV.

Francesc Xavier Vidal Grau, rector

Consulta el catàleg general en línia Consulta el catàleg electrònic en línia

Llegir 31343 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 Gener 2016 10:15

Cerca a la web

Notícies