Estudis sobre Conflictes Socials

Estudis sobre Conflictes Socials (12)

L'objectiu de la col·lecció Estudis sobre Conflictes Socials és construir un espai de reflexió crítica que promogui el diàleg multidisciplinari respecte dels principals conflictes socials del món contemporani. Alhora aposta per una major difusió a la societat del coneixement i de la recerca que es duu a terme a la Universitat.

Este libro está formado por tres estudios centrados en Portugal y su Imperio colonial. A partir del amplio conocimiento de la bibliografía existente, de numerosas entrevistas a los protagonistas de aquellos momentos históricos y de la consulta de los archivos portugueses, Josep Sánchez Cervelló reflexiona sobre un hecho que cambió el mundo: la Revolución de los claveles y su consecuente impacto mundial.

Compra el libro en papel

Descarga el libro digital

Les dotze aportacions que presenta aquest volum recullen les anàlisis de les vicissituds del cos policial dels Mossos d'Esquadra i els seus membres del segle XVIII ençà. Un recull dels moments més rellevants de la nostra historia: la seva constitució arran del conflicte de la Quàdruple Aliança, la importància de la nissaga Veciana al capdavant dels Mossos d'Esquadra, el paper que van jugar en conflictes bèl·lics com la Guerra del Francès o les guerres carlines, el paper durant la II República i la Guerra Civil Espanyola, o la transició democràtica i el naixement de la policia autonòmica.

Compra el llibre en paper

Descarrega el llibre digital

Cerca a la web

Notícies